Look's like you're in . Go to US store? Yes or No

Meny
0 Kurv

Backstage at MyBeautyAvenue

Økologisk & sommerfrisk!

Å ikke gjøre noen verdens ting, ligge rett ut med en ansiktsmaske og kur i håret er for meg skikkelig luksus og det skal jeg gjøre mye av i sommer! Faktisk skal jeg bli bedre på det hele året rundt.
En god body scrub og en pleiende kroppsolje er faktisk nok til å løfte meg et par hakk.
En liten halvtime her og der med hjemmespa gjør underverker, gjerne med en god bok eller musikk på øret. At produktene er organiske, naturlige og frie for parabener er også et poeng. Bort med tørr og gusten vinterhud uten skadelige kjemikalier og farlig miljøstoffer.
Sommerfrisk helt uten dårlig samvittighet er den beste sommerfølelsen!

I håret har jeg Yaroks "Feed you ends" som lukter like godt som det funker. Den hjelper til med floker, den er varmebeskyttende og gir "shine". En skikkelig "all arounder" og et fast innslag i mitt morgenrituale. Vegan, helt naturlig og uten alkohol, parabener, sulfater og alt annet ondskap.

Min foundationen er fra Ilia, som forøvrig også er helt økologisk. Jeg bruker Vivid Foundation " Santorini", som gir en fin dekkende matt finish. Huden føles strålende, uten å se oversminket ut. Man trenger strengt tatt ikke pudder, med mindre man har veldig fet hud.

MyBeautyAvenue
Ilia Multi stick "All of me" legger jeg ved hårfeste, på kinn, hake og lepper. Den er enkel å påføre og gir et naturlig glød til en litt trøtt småbarnsmamma. Den er alltid med i veska mi!

Mascara, også fra Ilia, heter "Asfalt jungel".  Den gir vippene både fylde og volum. Et kjempe pluss at den er helt uten kjemikaler og vil derfor være et godt alternativ til de som ønsker å unngå phenoxyethanol.

På kroppen har jeg brukt fantastiske Zents Body oil "Pear". Den kan brukes på hele kroppen, også i håret, og finnes i flere dufter. Super som massasjeolje eller i badevannet. Lukter nydelig og holder huden myk hele dagen. Den sprayes på rett etter dusj, når man fortsatt er fuktig. Da "låses" oljen inn i  huden og gir optimalt med fukt.

Marthe Rudstaden MUA MyBeautyAvenue
Legology er nokså nytt på MyBA, men kanskje noe av det beste jeg har prøvd! De har fokus på å gi føtter og legger luksusbehandling i form av nydelig fotsalt og krem som skal både være lindrende på slitne føtter og legger, samt dekke eventuelle arr og blåmerker. Lukter skjønt og gir deg følelsen av å "fly".

Håper dere finner både inspirasjon og eksepsjonelt gode produkter!

Marthe

XOXO

Beauty advisor/MUA

Les mer →

MyBeautyAvenue - Make up by Marthe!

Hei kjære lesere!

Jeg heter Marthe og er ny i team MyBeautyAvenue.
I over 20 år har jeg jobbet som make up artist og stylist, både i inn- og utland. Og nå er jeg så heldig å få  jobbe med alle disse fantastiske produktene hvor kvalitet og kunden står i fokus. Det er meg en sann glede å kunne dele mine erfaringer som MUA og samtidig gi tips gjennom månedlige blogginnlegg her på MyBeautyAvenue. Min utdanning har jeg fra Art Complexion International Make up school, og med mange år som freelancer både i moteindustrien og musikkbransjen, blir det utrolig gøy å kunne spesifikke jobbe med de beste "brands" fra det amerikanske markedet.

Marthe Rudstaden MyBA
Jeg ser skjønnhet i alt og alle, uansett alder og type. Det er nettopp derfor det er så interessant og moro å være make up artist, for vi har alle noe helt unikt. Med de rette rutiner og teknikker kan vi alle stråle litt ekstra enten til hverdag eller fest, samtidig som man tar vare på hud og hår. Jeg vil veilede og forklare hvordan vi i hverdagen kan forebygge og pleie vårt ytre og ha det gøy med både make up og hårstyling, helt
uten parabener og kjemikalier. Og kom gjerne med innspill og forslag underveis!

Marthe Rudstaden MyBA


Med de beste hilsener,
Marthe Rudstaden

 

Salg MyBeautyAvenue 20% rabatt

 

Vi ønsker Marthe velkommen med 20% rabatt på alle merker ut uken! Husk å bruke kode VelkommenMarthe ved utsjekk!
xoxo

Les mer →

THE BEAUTY EDIT - Silvany Bricen

Vakre Silvany Bricen har lagt sin elsk på vårt organiske solkremmerke Soleil Toujours!

The Beauty Edit - Silvany Bricen - Soleil Toujours

Laget av verdens sikreste og mest ettertraktede naturlige og økologiske ingredienser

Soleil etterlater huden din beskyttet, strålende og sunn. De mineralbaserte formler gir den mest effektive beskyttelse mot UVA og UVB-stråler, foryngende og reparerer med kraftige anti-oksidanter og anti-aldringsingredienser.

Soleil Toujours

Les mer →

God Jul og Godt Nyttår!

God Jul fra MyBeautyAvenue
MyBeautyAvenue ønsker alle sine trofaste kunder en skjønn jul og vakkert nyttår!
Håper dere får late, deilige dager med deres kjære og tid til å nyte litt skjønnhetsbehandliger hjemme :-)

Varme julehilsner
Nina

xoxo

Les mer →

Serum serum, sannhetsserum...

Vi bader i utvalg av serum og oljer og om du ikke allerede har funnet din favoritt, vil vi mer en gjerne hjelpe deg med det!

Vi har samlet tre av våre serum-favoritter som hjelper huden din med fuktighet og glød. Og hva er vel bedre enn det på denne kalde tiden hvor huden ofte blir sliten og tørr?

 

Nr 1 BareMinerals SKINLONGEVITY Vital Power Infusion

Skinlongevity Vital Power Infusion er et serum som fremmer hudens vitalitet, tilfører fuktighet, minsker synligheten av fine linjer, rynker og bidrar til en ungdommelig hud.

Skinlongevity er lettere enn et tradisjonelt serum, men rik på næring.

SKINLONGEVITY Vital Power Infusion inneholder: Long Life Herb Ekstrakt, Lempuyang Ingefær Ekstrakt og California Valmue Ekstrakt som til sammen forbedrer elastitet, minimerer synligheten av linjer og rynker, virker lysende og forbedrer hudens struktur, huden blir klar og glødende og føles smidig, og at de kraftige antioksidantene beskytter mot ytre påvirkninger slik at huden ser yngre ut.

 

 

Pris 649,-


Nr 2 Masqueology Serum Actif

Et celle-aktiverende serum som fremmer inntrengning og opptak av næringsstoffer og ingredienser i huden samtidig som det balanserer de naturlige oljer og gjenoppretter PH balansen.

Fordeler

- Nano-teknologi hjelper ingrediensene å penetrere inn i huden.

- Tilfører fuktighet og gjør huden klarere samtidig som det aktiverer cellene til å reagere på ingrediensene.

 Masqueology Serum Actif

Pris 589,-  

 

Nr 3 ilā Face Serum For Renewed Recovery

Dette intenst fornyende serum er ideelt som en base under både dag og nattkremer, eller når som helst din hud trenger en oppstrammer. Lett absorberende, takket være babassuoljen, inneholder den en høy konsentrasjon av Amazonian Elixir og aktive ingredienser som fremmer dyp reparasjon av hud celler og er således et våpen i aldringsprosessen.

 ilā Face Serum For Renewed Recovery

Pris 689,-  

 

Verdens ledende kosmetikkeksperter sverger til serum og oljer som en del av den daglige hudpleierutinen. Mange vil oppleve at serum og oljer vil trekke inn i huden raskere enn en vanlig ansiktskrem. Derfor kan dette brukes istendenfor eller i kombinasjon med en ansiktskrem. Dersom du har fet hud kan det også hende at et serum virker bedre for deg enn en lotion. Som alltid husk å vaske ansiktet med en god rens eller vask før du tilfører serum.

Vi har stort utvalg av serum i vår nettbutikk, så skulle du ha en favoritt vi ikke har nevnt her, ta en titt i shop'en vår. 

Les mer →