Look's like you're in . Go to US store? Yes or No

Meny
0 Kurv

Gründer intervju for BASQ NYC

Posted by MyBeautyAvenue Team on

Jeg har fått æren av å bli intervjuet av 'Mommy & me' merket Basq NYC for deres månedlige 'People We Love'!
Basq NYC var etablert av Kelli Kenny og Lauren Parisier i New York i 2007. Begge var motivert av sine egne erfaringer gjennom svangerskap og som nybakte mødre og bestemte seg for å lage en hudpleieserie som fokuserte på hudproblemer som ofte oppstår i disse periodene. Etterhvert har merket utvidet til å bearbeide og reparere alle type hudendringer kroppen går i gjennom med årene; fra graviditettil vekttap, fra sensitiv til moden hud.

Lauren jobbet i hudpleieindustrien da hun ble gravid og ble overrasket hvor lite hun visste om rett hudpleie for gravide til tross for jobben sin. Damene ble enige om å lage en hudpleieserie spesielt rettet mot gravide og nye mødre, og tok kontakt med noen av de verdens ledende eksperter på området. Resultatet ble flere hudpleie produkter helt fri for parabener og phthalater. Spesielt godt kjent har basq NYC blitt for sin serie spesielt designet for å forhindre og fjerne strekkmerker.

Basq NYC har gjennom årene vunnet mange priser og fått et stort kjendisfølge, inkludert supermodellene Heidi Klum og Christy Turlington, skuespillerne Angelina Jolie og Marcia Cross, og sangerene Sheryl Crow og Diana Krall.

Gjennom MyBeautyAvenue er Basq NYC tilgjengelig i Norge og Skandinavia. Som alle andre produktene MyBeautyAvenue kan tilby, er Basq NYC ikke testet på dyr.

Les hele intervjuet her:
Love,
MyBA
xoxo

Del denne posten← Eldre nnlegg Nye bloginnlegg →