Look's like you're in . Go to US store? Yes or No

Meny
0 Kurv

5 steg for perfekt hud til julebordet

Posted by MyBeautyAvenue Team on

5 steg for perfekt hud til julebordet MyBeautyAvenue
1. R E N S
Vask ansiktet godt med en skånsom men effektiv rens som gir grundig rensing uten uttørring.
Kinara sin Rehydrating Cleanser er et mildt skummende renseprodukt, laget av fuktighetsingredienser av høyeste kvalitet som vil effektivt nøytralisere hudirritasjon på samme tid som det renser huden for smuss, avfall og makeup.
Kinara Rehydrating Cleanser MyBeautyAvenue
2. O L J E R E N S
I vinterkulden er det lurt å gjøre som Koreanske beauty eksperter - nemlig å etterfølge rensen med en lett vask med olje som hjelper med å trekke ut urenheter, gir fukt og glød til huden samtidig som det beskytter mot kulde og andre harde påkjenninger.
Vår African Botanics Marula Pure Marula Cleansing Oil er den perfekte oljerensen som er antioksidant og omega-rik for tørr, kombinasjon og sensitiv hud. Forsiktig renser og fjerner sminke, forurensning, døde hudceller og overflateurenheter uten å forårsake irritasjon ellerå tørke ut huden. 
Minimerer rødhet, reduserer irritasjon og stimulerer mikrosirkulasjonen. Forvandles til en lys melkeaktig emulsjon når vann tilsettes, og skylles helt rent uten rester fra fet hud.
African Botanics Marula Pure Marula Cleansing Oil MyBeautyAvenue
3. M A S K E / P E E L I N G
En god maske hjelper å fjerne døde hudceller, eksfolierer, fukter samt reduserer utseendet på linjer og store porer.
Den P E R F E K T E hjemmebehandlingen som stjernene i Hollywood sverger til er Kinara sin Red Carpet Facial - den forbedrer hudens elastisitet og fasthet. Sikrer strålende og klar hud samtidig som tekstur og porestørrelse forbedres. Kontrollerer uren hud og akne.
Advarsel: Resultatene kan være vanedannende!

Den eksklusive Red Carpet Facial oppnådde berømmelse ved Kinara Skin Care Clinic som et hemmelig våpen for stjerner som trengte et øyeblikkelig, merkbart resultat før en offentlig opptreden. Kinara Red Carpet Facial Kit ble laget for å skape det samme ansiktsbehandlingsresultat hjemme og etter behov. Det eneste å utsette på dette produktet er hvor strålende du blir!
Kinara Red Carpet Facial Kit MyBeautyAvenue
4. S E R U M

Serum er et absolutt must for å bevare en ung og frisk hud!

Sanitas sin Vita C Serum kommer med en ekstremt høy dose av lipophilic Vitamin C for å gi huden tilbake dens ungdommelige tone og elastitet. Utarbeidet med 25% C-LipoTM, en kraftig dose Vitamin C, som skal stimulere kollagen og fuktighets-produksjonen, fremskynde reparasjon og tilføre antioksydant beskyttelse mot frie radikaler og fotoskade. Den vil styrke din huds naturlige evne til å fornye seg selv og beskytte den mot aldringsprosessen med Vita C Serum.

Sanitas Vita C Serum MyBeautyAvenue5. F U K T & B E S K Y T T

Avslutt alltid med en god fuktighetskrem, gjerne en rikere krem i vintermånedene ettersom kulden kan tørke ut huden din. Kinara sin Intense Moisturizer w/ Peptides bekjemper aldringsprosessen med flere midler og bruker den siste anti-aldringsteknologien for å ta seg av en rekke hudproblemer. Den angriper symptomer slike som rynker, dehydrering, solskader, slapp og løs hud. Denne nærende kremen trenger dypt inn og styrker fibroblastcellene og fornyer bindevevet for å gi et mer ungdommelig og strålende utseende. Er en utmerket makeup base.

Kinara Intense Moisturizer w/ Peptides MyBeautyAvenueTilslutt - selv på de mørkeste vinterdagene - A L L T I D bruk SPF! ;-) Selvom solen ikke skinner intenst slik som på sommeren så skades fortsatt huden av UVA og UVB-stråler som forårsaker langvarig celleskader, UV-indusert immunsuppresjon og kreftfremkallende hudskader.

Vår økologiske Soleil Toujours 100% Mineral Daily Moisturizer SPF 20 - denne 100% mineral formelen er lett og ikke-fettete, perfekt for daglig bruk. Titandioksid og sinkoksid gir overlegen og naturlig beskyttelse mot UVA og UVB-stråler som forårsaker langvarig celleskader og solbrenthet. Organiske, aktive ingredienser og avanserte anti-aldring og anti-oksiderende hjelper å stramme opp huden, stimulerer kollagenvekst, fader aldersflekker, jevner hudtonen, hydrerer huden og forhindrer solbrenthet.

Soleil Toujours 100% Mineral Daily Moisturizer SPF 20 MyBeautyAvenue

 

Og husk vårt førjulssalg med 30% rabatt på alle merker! Bruk kode: MYBAJUL30

 

Førjulssalg hos MyBeautyAvenue

 

Ha en flott førjulstid!

MyBeautyAvenue Team

xoxo


Del denne posten← Eldre nnlegg Nye bloginnlegg →