Look's like you're in . Go to US store? Yes or No

Meny
0 Kurv

BYGGEKLOSSER FOR VINTERHUDEN.

Posted by Bold Apps on

MyBa har den fantastiske hudpleieserien SANITAS, som jeg anbefaler på det varmeste. Vi er godt inn i februar måned og det merker vi på huden! Denne vinteren har vært både kald og vindfull, og det harde klima setter sitt preg på de aller fleste ansikt, fra nord til sør. Typiske utfordringer er tørr hud, hud som flasser, sår hud, sensitiv hud og ikke minst tørrhet på hender og føtter.

SANITAS CALLUS CREAM er en ekstra sterk behandling for å forbedre strukturen og mykne hard hud. Ved regelmessig bruk vil CALLUS CREAM formula eliminere og forhindre at huden forverres på hender, føtter, albuer og knær. Super for hele familien!

SANITAS TOPICAL C er en favoritt og et "must have" produkt. Den er en rik fuktighetskrem som nærer, leger og gjør huden myk og glatt. Høy konsentrasjon av lipophilic Vitamin C trenger effektivt inn i huden og glatter ut fine linjer og rynker og fremskynder helbredelse ved forbrenning, sprukne lepper og skrubbsår.

Nok en favoritt, SANITAS VITA-RICH SERUM får rene, aktive næringsstoffer til å trenge dypt inn i huden for å øke fuktigheten og gi deg et sunnere utseende. Essential Fatty Acids og Vitaminene A, C, D, E og K tilfører huden næring og reduserer tegn på aldring, solskader og miljøforurensing. 

La oss ikke glemme området rundt øynene. SANITAS ESSENTIAL EYE ESSENCE mykner og strammer opp huden i øyeregionen samt reduserer poser under øynene. Dette produktet er selvfølgelig ikke forbeholdt kvinner. Gutta må også bli flinkere til å pleie og beskytte den sarte huden i øyeregionen.

Enda en godbit, et beroligende, alkoholfritt serum for å roe menns hud etter barbering. SANITAS RESTORATIVE AFTER SHAVE SERUM roer raskt menns hud etter barbering. Den helbredende formelen har sink for å hindre inngrodde hår og strammer porene. Vitamin C og peptider reduserer rødhet, virker beroligende på betennelser og hjelper huden til å se mer ungdommelig ut.

SANITAS PAPAYA PINEAPPLE MASK er laget med ensymer fra næringsrik papaya og ananas for å peele døde hudceller og løse opp tette porer. Papaya Pineapple Mask vil fremskynde hudens vevfornyelse og forbedre dens farge og konsistens. Huden vil føles myk og se strålende ut.

Alle disse produktene fra SANITAS vil definitivt bidra og fungere som byggeklosser for at huden din skal igjen skinne! 

Min hud stråler i hvert fall med disse "byggeklossene" fra SANITAS!

XOXO, Marthe Beauty Advisor/MUA


Del denne posten← Eldre nnlegg Nye bloginnlegg →