Look's like you're in . Go to US store? Yes or No

Meny
0 Kurv

En venn i nøden!

Posted by Marthe Rudstaden on

Har du hilst på ZENTS? Ikke det nei. La meg introdusere deg for ZENTS, en serie hudpleie som vil gjøre tørr hud om til myk og fuktig hud...eller hår om du vil.

Zents
ZENTS HYDRATING ELIXIR BODY OIL var med meg på ferie og jeg tror faktisk at den reddet både hud og hår etter intens sol og saltvann. Jeg sov med denne oljen i håret og sprayet meg inn etter hver dusj. Håret mitt er lett bølget og kjemisk behandlet, så floker er et kjempe problem etter en dag på standa. Vel, denne oljen fikset floker og ga masse fukt helt uten å gjøre det fett og tungt.

Lukter nydelig og du kan velge mellom flere dufter både menn og kvinner kan bruke. Selv er jeg litt svak for pære.

Zents Body Oil

Et utvalg body oils

Det stopper selvfølgelig ikke der. Tørre albuer, knær og neglebånd er lett match for ZENTS CONCRETA SHEA BUTTER BALM!
Denne er fantastisk på alle områder hvor huden er ekstra tørr, sprukket og hard. Jeg brukte den på føttene, og der har jeg et lite triks til deg.
Smør føtter generøst inn etter en dusj på kvelden og finn fram et par brødposer. Ta posene på beina, på med sokker...og sov med dette over natta. Voila, du har babymyke tær og hæler neste morgen!

Zents Concreta

En real universal balm!

ZENTS kommer i sjampo, badesalt, såper, forskjellige oljer, eau de toilette, dusj, body lotion etc. Rett og slett en venn i nøden med sine kvaliteter og bruksfunksjoner.
ZENTS, som blant annet er å finne på luksus hoteller rundt om i verden, er både biodynamisk og organisk. Denne serien hudpleie har stor fokus på fair trade og miljøet forøvrig. Til og med printet på de resirkulerte krukkene/flaskene er laget av soya.

Zents Body Oil

Et utvalg body oils

Zents Mandarin

Herlige ZENTS MANDARIN i mange varianter.

 

xoxo, Marthe

Beauty advisor/MUA


Del denne posten← Eldre nnlegg Nye bloginnlegg →