Look's like you're in . Go to US store? Yes or No

Meny
0 Kurv

Henda i været!

Posted by Marthe Rudstaden on

Sommeren er på hell og høsten lurer rett rundt hjørnet, med nye fargetrender.
Disse trendene skal selvfølgelig også på neglene våre!


Jeg har plukket ut tre favoritter, fra amerikanske NCLA, som vil garantert sprite opp  høstdagene dine. Disse tre fargene jeg har valgt er smarte i forhold til både trendene og ikke minst miljøet. NCLA er uten giftstoffer og derfor et trygt alternativ om du ønsker å være bevisst i forhold til miljøet og din egen helse.

NCLA Masqueology MyBeautyAvenue Marthe Rudstaden


Kort forklart, NCLA er en stolt "7 Free" luksus neglelakk, noe som betyr at de ikke bare er 100% fri for DBP, toluen, og formaldehyd, men også av kamfer og dyreforsøk. Fordi NCLA elsker våre pelskledde venner og giftstoffer er ikke moteriktig. Elsket av alle kjendisene og NCLA har samarbeid med blant annet Beyoncé og Miley Cyrus for å nevne noen!

NCLA Nude Volume 1 MyBeautyAvenue
Jeg går for en NCLA nudes VOLUME I, som passer til ALT! En knæsj rosa ved navn MILE HIGH GLAM, for de dagene jeg ønsker å være leken og en mørk burgunder kalt RODEO DRIVE ROYALTY, fordi den komplimenterer nettopp alle trendene i høst på en sofistikert måte. Rosa og rødt kler burgunder eksepsjonelt godt!

NCLA Nude Volume 1 MyBeautyAvenue Marthe Rudstaden MUA


Men, ikke glem å ta vare på hendene denne høsten...og vinteren. MASQUEOLOGY har en fantastisk håndmaske som gir intens fuktighet og "bleker" mørke flekker på hendene. Vi har en tendens til å glemme å stelle godt med hendene våre, som forøvrig er eksponert for kulde, sol og vind 24/7.  

Masqueology Hand Masque MyBeautyAvenue

Når neglelakken skal "av", bruker jeg NCLA TREATMENTS. Det er soya baserte servietter som fjerner lakken easy peasy (med god samvittighet), og jeg runder selvfølgelig av med håndmasken.

NCLA Off Treatment MyBeautyAvenue

Hands up for lekre negler og freshe hender!

 

xoxo, Marthe

Beauty advisor/MUA


Del denne posten← Eldre nnlegg Nye bloginnlegg →