Look's like you're in . Go to US store? Yes or No

Meny
0 Kurv

HJEMME SPA FAVORITTER

Posted by Marthe Rudstaden on

 

Igjen må jeg trekke frem noen av mine favoritter fra ZENTS, MASQUEOLOGY og LEGOLOGY. Disse produktene gir resultater og er enkle i bruk, noe som passer perfekt i min hektiske hverdag. Jeg er småbarnsmamma og jobber fulltid, noe som gir svært liten tid til egenpleie. Men, en maske et par ganger i uken og en skikkelig fotskrubb klarer jeg å skvise inn etter leggetid av barna. Det blir mange kilometer gåing, forurenset by-luft og masse hverdagstress. Kjenner du deg igjen? Her er det viktig å presisere at også dere gutta har godt av en ansiktsmaske og pleie av hender og føtter. Bare følelsen av å få bitte litt tid alene, gjør underverker.

ZENTS CONCRETA er laget av 100% organisk sheabutter med en beskyttende dose bivoks som gir deg fukt til den tørreste hud. Den reparerer uttørrede albuer, knær, hæl og neglebånd. Like brilliant vinter som sommer, når du trenger litt ekstra hjelp til å få tilbake hudens naturlige mykhet. Den er også drøy i bruk.

 

MASQUEOLOGY MOISTURIZING FOOT MASK har konsentrerte og avanserte ingredienser som kokosolje, sheabutter og alovera. Dette vil både forbedre form og kontur på føttene og gi raske og effektive resultater. Masken vil bidra med fukt, fastere og spenstigere hud på føttene.

MASQUEOLOGY MOISTURIZING HAND MASK har de samme fantastiske kvaliteter som fotmasken, raske resultater etter bare 20 minutter! La oliven, drue, sitron, lime, eple og appelsinfrukt gjøre underverker på på tørre vinterhender, samtidig som den reduserer synligheten av av mørke flekker og fremmer mer ungdommelig hud.

 

 

MASQUEOLOGY FACE MASKS kommer i mange varianter, enten det er tørr og aldrende hud eller pigmentflekker, voksen hud med fine linjer, store porer og urenheter som er utfordringen. Her er det bare å lene seg tilbake og bare på 20 minutter vil du se en forskjell i utseende og tekstur av huden din. Maskene er rike på næringsstoffer og ingredienser som vil trenge inn i huden din og etterlate den mykere og mer strålende med en ungdommelig glød. 

 LEGOLOGY 

Beskrevet som "undertøy for ben", gir Legology "Sun-Lite" kremen en naturlig, sol-kysset glødsamtidig som den er fuktighetsgivende til huden din og jevner ut hudtonen. Lettfarget og fullpakket med reflekterende pigmenter er denne behandlingen formulert for en kontur- ogfremhevet effekt samt den er parfymert med Legology sin signature øy-inspirerte 'Capri Crush'duft - vi elsker den forfriskende hint av sitrus duft den etterlater seg. Vaskes lett av.

En banebrytende contur og 'lightening' krem som gir dyp drenering for å redusere tetthet oghevelser forårsaket av væskeretensjon, motvirker cellulitter, oppløser og minsker smerter ogtretthet samt forynger og tilfører energi fra tærne opp.

Legology Air-Lite krem bekjemper cellulitter og hevelse ved å bidra til å bryte ned fanget væske til frie fettsyrer, som deretter transporteres i blodet til der de trengs mest. Denne banebrytende formelen inneholder koffein for å øke blodsirkulasjonen og Centella Asiatica Leaf Extract for å redusere hevelser. Legology fortsetter å virke lenge etter påføring og forlater bena synlig glattereog fastere.

Legology grunnlegger og anerkjente skjønnhetsforfatter Kate Shapland's "Air-Lite Daily Lift forLegs" ble skapt for å "forynge og gi energi fra tærne opp." Denne fuktighetsgivende kremenlindrer væskeretensjon som gjør bena sliten, oppblåst og overbelastet - det avskrekker cellulitterogså. Påfør den luftige formelen etter trening eller etter en lang flytur for å berolige smerter ogtretthet umiddelbart samt forbedre din hudfarge. Vi liker spesielt den friske sitron duften, inspirert av den italienske øya Capri.

 

Nyt!

XOXO, Marthe/Beauty Advisor & MUA


Del denne posten← Eldre nnlegg