Look's like you're in . Go to US store? Yes or No

Meny
0 Kurv

MyBeautyAvenue - Make up by Marthe!

Posted by Marthe Rudstaden on

Hei kjære lesere!

Jeg heter Marthe og er ny i team MyBeautyAvenue.
I over 20 år har jeg jobbet som make up artist og stylist, både i inn- og utland. Og nå er jeg så heldig å få  jobbe med alle disse fantastiske produktene hvor kvalitet og kunden står i fokus. Det er meg en sann glede å kunne dele mine erfaringer som MUA og samtidig gi tips gjennom månedlige blogginnlegg her på MyBeautyAvenue. Min utdanning har jeg fra Art Complexion International Make up school, og med mange år som freelancer både i moteindustrien og musikkbransjen, blir det utrolig gøy å kunne spesifikke jobbe med de beste "brands" fra det amerikanske markedet.

Marthe Rudstaden MyBA
Jeg ser skjønnhet i alt og alle, uansett alder og type. Det er nettopp derfor det er så interessant og moro å være make up artist, for vi har alle noe helt unikt. Med de rette rutiner og teknikker kan vi alle stråle litt ekstra enten til hverdag eller fest, samtidig som man tar vare på hud og hår. Jeg vil veilede og forklare hvordan vi i hverdagen kan forebygge og pleie vårt ytre og ha det gøy med både make up og hårstyling, helt
uten parabener og kjemikalier. Og kom gjerne med innspill og forslag underveis!

Marthe Rudstaden MyBA


Med de beste hilsener,
Marthe Rudstaden

 

Salg MyBeautyAvenue 20% rabatt

 

Vi ønsker Marthe velkommen med 20% rabatt på alle merker ut uken! Husk å bruke kode VelkommenMarthe ved utsjekk!
xoxo


Del denne posten← Eldre nnlegg Nye bloginnlegg →