Look's like you're in . Go to US store? Yes or No

Meny
0 Kurv

Organisk hårpleie for deg og planeten!

Posted by MyBeautyAvenue Team on

Yarok Collection

Yarok betyr "Grønn" på hebraisk og ble grunnlagt av den israelske hår stylisten, Mordechai Alvow. "Vi er forpliktet til å gjøre en forskjell for mennesker og planeten ved å gi de mest næringsrike, miljøvennlige og effektive hår- og hodebunn pleieprodukter til salonger og enkeltpersoner", Sier Alvow.

Yarok formelen er en kraftfull blanding av organiske og hel-naturlige planter som er bevisst hentet og ansvarlig høstet. Yarok bruker mange "sertifiserte økologiske" ingredienser, og er i ferd med å ha alle våre ingredienser bli "sertifisert organisk". 

 

 

FEED YOUR DO - EN FAVORITT!

 

En pisket konsistens stylingkrem som er laget av rene, organiske planter slik som Sheasmør for å tilføre hår og hodebunn fuktighet, rosmarin for å tone hodebunnen, og blåbær fulle av vitamin C.

Påfør alltid en liten mengde først, og deretter tilfør mer etter behov. For et strukturert utseende, påfør på de korteste lengdene første. For en naturlig look, påfør i tørt hår (eller etter varme styling) en liten del om gangen til du oppnår ønsket effekt.

 

 

Nå finnes det en måte du kan løfte tynt, skadet eller livløst hår til nye høyder! Yarok er et næringsrikt og sunt alternativ som går dypt inn i røttene, blomstrer og gir håret ditt nytt et mye bedre liv. 

 

Ser vår utvalg her og kjøp dine produkter i dag! 

 


Del denne posten← Eldre nnlegg Nye bloginnlegg →