Look's like you're in . Go to US store? Yes or No

Meny
0 Kurv

Backstage at MyBeautyAvenue — easy make up

Lekende lett med Ilia!

ILIA BEAUTY gjør sminken lekende lett, helt uten miljøstoffer som er skadelig for deg og miljøet. Januar er nokså tung og mørk for de aller fleste, men å sprite opp denne vintermåneden med lekre farger og helt organisk make up, føles super bra! Jeg har lekt meg med gull og brunt i skjønne toner som passer alle hudnyanser. Perfekt  hverdags make up til travle folk. Start med ILIA CONCEALER etterfulgt av VIVID FOUNDATION,  som gir deg garantert et naturlig og dekkende utgangspunkt. ALL OF ME MULTISTICK gir meg glød og farge i kinn og ellers hvor du måtte ønske å definere litt ekstra. Legger high light med COSMIC DANCER STICK øverst på kinnbena og nesetipp. Forøvrig en helt fantastisk bra og enkel high lighter! Går så rett på ILIA EYELINER SWEET JANE som gir en fyldige brun farge nettopp fordi den er nokså fet i konsistensen. Den sitter godt og er god å jobbe med.

Beveger meg nå til øynene med  ILIA SHADOW STICK "AGE OF CONCENT" ASH BROWN for en nydelig kald brun nyanse. Denne blander jeg med enda en shadow stick, "IN BETWEEN DAYS" BURNT GOLD  opp mot øyebrynsbeinet. Avslutter så med ILIA MASCARA ASPHALT JUNGLE. Og voilà, der fikk januar litt mer farge!

ILIA får masse fin omtale verden over i de største motemagasinene. De har mottatt flere priser for produktene sine og er definitivt en av verdens beste organiske make up serie.

Nydelig make up i skjønne farger fra ILIA, helt organisk!

 

Ikke dumt å leke seg litt på en arbeidstegning. Både moro og lærerikt!

 

XOXO, Marthe MUA/Beauty Advisor

Les mer →