Look's like you're in . Go to US store? Yes or No

Meny
0 Kurv

Backstage at MyBeautyAvenue — MyBA

HJEMME SPA FAVORITTER

 

Igjen må jeg trekke frem noen av mine favoritter fra ZENTS, MASQUEOLOGY og LEGOLOGY. Disse produktene gir resultater og er enkle i bruk, noe som passer perfekt i min hektiske hverdag. Jeg er småbarnsmamma og jobber fulltid, noe som gir svært liten tid til egenpleie. Men, en maske et par ganger i uken og en skikkelig fotskrubb klarer jeg å skvise inn etter leggetid av barna. Det blir mange kilometer gåing, forurenset by-luft og masse hverdagstress. Kjenner du deg igjen? Her er det viktig å presisere at også dere gutta har godt av en ansiktsmaske og pleie av hender og føtter. Bare følelsen av å få bitte litt tid alene, gjør underverker.

ZENTS CONCRETA er laget av 100% organisk sheabutter med en beskyttende dose bivoks som gir deg fukt til den tørreste hud. Den reparerer uttørrede albuer, knær, hæl og neglebånd. Like brilliant vinter som sommer, når du trenger litt ekstra hjelp til å få tilbake hudens naturlige mykhet. Den er også drøy i bruk.

 

MASQUEOLOGY MOISTURIZING FOOT MASK har konsentrerte og avanserte ingredienser som kokosolje, sheabutter og alovera. Dette vil både forbedre form og kontur på føttene og gi raske og effektive resultater. Masken vil bidra med fukt, fastere og spenstigere hud på føttene.

MASQUEOLOGY MOISTURIZING HAND MASK har de samme fantastiske kvaliteter som fotmasken, raske resultater etter bare 20 minutter! La oliven, drue, sitron, lime, eple og appelsinfrukt gjøre underverker på på tørre vinterhender, samtidig som den reduserer synligheten av av mørke flekker og fremmer mer ungdommelig hud.

 

 

MASQUEOLOGY FACE MASKS kommer i mange varianter, enten det er tørr og aldrende hud eller pigmentflekker, voksen hud med fine linjer, store porer og urenheter som er utfordringen. Her er det bare å lene seg tilbake og bare på 20 minutter vil du se en forskjell i utseende og tekstur av huden din. Maskene er rike på næringsstoffer og ingredienser som vil trenge inn i huden din og etterlate den mykere og mer strålende med en ungdommelig glød. 

 LEGOLOGY 

Beskrevet som "undertøy for ben", gir Legology "Sun-Lite" kremen en naturlig, sol-kysset glødsamtidig som den er fuktighetsgivende til huden din og jevner ut hudtonen. Lettfarget og fullpakket med reflekterende pigmenter er denne behandlingen formulert for en kontur- ogfremhevet effekt samt den er parfymert med Legology sin signature øy-inspirerte 'Capri Crush'duft - vi elsker den forfriskende hint av sitrus duft den etterlater seg. Vaskes lett av.

En banebrytende contur og 'lightening' krem som gir dyp drenering for å redusere tetthet oghevelser forårsaket av væskeretensjon, motvirker cellulitter, oppløser og minsker smerter ogtretthet samt forynger og tilfører energi fra tærne opp.

Legology Air-Lite krem bekjemper cellulitter og hevelse ved å bidra til å bryte ned fanget væske til frie fettsyrer, som deretter transporteres i blodet til der de trengs mest. Denne banebrytende formelen inneholder koffein for å øke blodsirkulasjonen og Centella Asiatica Leaf Extract for å redusere hevelser. Legology fortsetter å virke lenge etter påføring og forlater bena synlig glattereog fastere.

Legology grunnlegger og anerkjente skjønnhetsforfatter Kate Shapland's "Air-Lite Daily Lift forLegs" ble skapt for å "forynge og gi energi fra tærne opp." Denne fuktighetsgivende kremenlindrer væskeretensjon som gjør bena sliten, oppblåst og overbelastet - det avskrekker cellulitterogså. Påfør den luftige formelen etter trening eller etter en lang flytur for å berolige smerter ogtretthet umiddelbart samt forbedre din hudfarge. Vi liker spesielt den friske sitron duften, inspirert av den italienske øya Capri.

 

Nyt!

XOXO, Marthe/Beauty Advisor & MUA

Les mer →

BYGGEKLOSSER FOR VINTERHUDEN.

MyBa har den fantastiske hudpleieserien SANITAS, som jeg anbefaler på det varmeste. Vi er godt inn i februar måned og det merker vi på huden! Denne vinteren har vært både kald og vindfull, og det harde klima setter sitt preg på de aller fleste ansikt, fra nord til sør. Typiske utfordringer er tørr hud, hud som flasser, sår hud, sensitiv hud og ikke minst tørrhet på hender og føtter.

SANITAS CALLUS CREAM er en ekstra sterk behandling for å forbedre strukturen og mykne hard hud. Ved regelmessig bruk vil CALLUS CREAM formula eliminere og forhindre at huden forverres på hender, føtter, albuer og knær. Super for hele familien!

SANITAS TOPICAL C er en favoritt og et "must have" produkt. Den er en rik fuktighetskrem som nærer, leger og gjør huden myk og glatt. Høy konsentrasjon av lipophilic Vitamin C trenger effektivt inn i huden og glatter ut fine linjer og rynker og fremskynder helbredelse ved forbrenning, sprukne lepper og skrubbsår.

Nok en favoritt, SANITAS VITA-RICH SERUM får rene, aktive næringsstoffer til å trenge dypt inn i huden for å øke fuktigheten og gi deg et sunnere utseende. Essential Fatty Acids og Vitaminene A, C, D, E og K tilfører huden næring og reduserer tegn på aldring, solskader og miljøforurensing. 

La oss ikke glemme området rundt øynene. SANITAS ESSENTIAL EYE ESSENCE mykner og strammer opp huden i øyeregionen samt reduserer poser under øynene. Dette produktet er selvfølgelig ikke forbeholdt kvinner. Gutta må også bli flinkere til å pleie og beskytte den sarte huden i øyeregionen.

Enda en godbit, et beroligende, alkoholfritt serum for å roe menns hud etter barbering. SANITAS RESTORATIVE AFTER SHAVE SERUM roer raskt menns hud etter barbering. Den helbredende formelen har sink for å hindre inngrodde hår og strammer porene. Vitamin C og peptider reduserer rødhet, virker beroligende på betennelser og hjelper huden til å se mer ungdommelig ut.

SANITAS PAPAYA PINEAPPLE MASK er laget med ensymer fra næringsrik papaya og ananas for å peele døde hudceller og løse opp tette porer. Papaya Pineapple Mask vil fremskynde hudens vevfornyelse og forbedre dens farge og konsistens. Huden vil føles myk og se strålende ut.

Alle disse produktene fra SANITAS vil definitivt bidra og fungere som byggeklosser for at huden din skal igjen skinne! 

Min hud stråler i hvert fall med disse "byggeklossene" fra SANITAS!

XOXO, Marthe Beauty Advisor/MUA

Les mer →

Basq for liten og for stor!
Basqs budskap er enkelt! Dette New York baserte firma ønsker simpelthen at du nyter å ta vare på deg selv under graviditeten, samtidig som produktene er laget av høyeste kvalitet, med nøye utvalgte ingredienser, for resultater. Basq har en stor "not to do" liste nettopp for at du og babyen din ikke skal bruke produkter man setter spørsmålstegn ved. Basq er selvfølgelig ikke testet på dyr og leverer hudpleie basert på innovativ design, tekstur med dekadanse og aroma av ytterste klasse, for liten og stor. Alt dette har gjort Basqs produkter helt unike og jammen stakk de ikke av med prisen for beste Mor og Barn produkt 2018. Vi i MyBA er ikke overrasket, for vi har nemlig testet disse godsakene og er strålende fornøyd! Faktisk har det blitt en del av hverdagen for både mor og den lille. Ikke rart at dette er produkter man legger sin elsk på. Alt fra bloggere som Vanessa Rudjord og skjønnhetsredaktører verden over, til de aller minste er enige. Basq er gull!Lille Ruby har brukt Basq siden hun kom til verden. Og hennes mamma enda lengre!MyBA er stolte forhandlere av Basq som stakk av med seieren i kategorien i Best New Mum/ Maternity Skincare Products 2018.

 

 

Happy camper med produkter fra Basq!

Basq er omtalt med meget gode anmeldelser, verden over.

 

XOXO, Marthe

Beauty advisor/MUA

Les mer →

Unn deg litt hverdagsluksus!

Unn deg litt hverdagsuksus!
Kinara Red Carpet Facial kitet passer for alle hudtyper og den scorer høyt på tester og omtaler verden over. Den eksklusive Red Carpet Facial oppnådde berømmelse ved Kinara Skin Care Clinic som et hemmelig våpen for stjerner som trengte et øyeblikkelig, merkbart resultat før en offentlig opptreden. Gjør som Halle Berry, og meg! Ikke at vi har så veldig mye til felles, bortsett fra at begge er passert 40 og er småbarnsmødre.
Kinara Red Carpet Facial Kit MyBeautyAvenue
Dette kitet er perfekt før julebordet eller julefesten!
Kinara Red Carpet Facial Kit ble laget for å skape det samme ansiktsbehandlingsresultat hjemme som i hudpleiesalongen og etter behov. Helt uten å gjøre huden tørr. Kinara Red Carpet Facial Kit roer faktisk ned huden og binder fuktighet og forebygger acne, samtidig som den strammer og gjør deg «flawless» på 1-2-3! Den demper fine linjer og minsker store porer. Huden blir fastere og strammere og definitivt klar for festen med stor F! Det eneste å utsette på dette produktet er hvor strålende du blir! Og at det er høyest avhengighetsskapende!
Kinara MyBeautyAvenue Not Tested on Animals
Og alle Kinara produkter er selvfølgelig ikke testet på dyr!
XOXO, Beauty Advisor/MUA, Marthe

 

Les mer →