Look's like you're in . Go to US store? Yes or No

Meny
0 Kurv

Backstage at MyBeautyAvenue — serum

Serum serum, sannhetsserum...

Vi bader i utvalg av serum og oljer og om du ikke allerede har funnet din favoritt, vil vi mer en gjerne hjelpe deg med det!

Vi har samlet tre av våre serum-favoritter som hjelper huden din med fuktighet og glød. Og hva er vel bedre enn det på denne kalde tiden hvor huden ofte blir sliten og tørr?

 

Nr 1 BareMinerals SKINLONGEVITY Vital Power Infusion

Skinlongevity Vital Power Infusion er et serum som fremmer hudens vitalitet, tilfører fuktighet, minsker synligheten av fine linjer, rynker og bidrar til en ungdommelig hud.

Skinlongevity er lettere enn et tradisjonelt serum, men rik på næring.

SKINLONGEVITY Vital Power Infusion inneholder: Long Life Herb Ekstrakt, Lempuyang Ingefær Ekstrakt og California Valmue Ekstrakt som til sammen forbedrer elastitet, minimerer synligheten av linjer og rynker, virker lysende og forbedrer hudens struktur, huden blir klar og glødende og føles smidig, og at de kraftige antioksidantene beskytter mot ytre påvirkninger slik at huden ser yngre ut.

 

 

Pris 649,-


Nr 2 Masqueology Serum Actif

Et celle-aktiverende serum som fremmer inntrengning og opptak av næringsstoffer og ingredienser i huden samtidig som det balanserer de naturlige oljer og gjenoppretter PH balansen.

Fordeler

- Nano-teknologi hjelper ingrediensene å penetrere inn i huden.

- Tilfører fuktighet og gjør huden klarere samtidig som det aktiverer cellene til å reagere på ingrediensene.

 Masqueology Serum Actif

Pris 589,-  

 

Nr 3 ilā Face Serum For Renewed Recovery

Dette intenst fornyende serum er ideelt som en base under både dag og nattkremer, eller når som helst din hud trenger en oppstrammer. Lett absorberende, takket være babassuoljen, inneholder den en høy konsentrasjon av Amazonian Elixir og aktive ingredienser som fremmer dyp reparasjon av hud celler og er således et våpen i aldringsprosessen.

 ilā Face Serum For Renewed Recovery

Pris 689,-  

 

Verdens ledende kosmetikkeksperter sverger til serum og oljer som en del av den daglige hudpleierutinen. Mange vil oppleve at serum og oljer vil trekke inn i huden raskere enn en vanlig ansiktskrem. Derfor kan dette brukes istendenfor eller i kombinasjon med en ansiktskrem. Dersom du har fet hud kan det også hende at et serum virker bedre for deg enn en lotion. Som alltid husk å vaske ansiktet med en god rens eller vask før du tilfører serum.

Vi har stort utvalg av serum i vår nettbutikk, så skulle du ha en favoritt vi ikke har nevnt her, ta en titt i shop'en vår. 

Les mer →