Look's like you're in . Go to US store? Yes or No

Meny
0 Kurv

Backstage at MyBeautyAvenue — skin care

HJEMME SPA FAVORITTER

 

Igjen må jeg trekke frem noen av mine favoritter fra ZENTS, MASQUEOLOGY og LEGOLOGY. Disse produktene gir resultater og er enkle i bruk, noe som passer perfekt i min hektiske hverdag. Jeg er småbarnsmamma og jobber fulltid, noe som gir svært liten tid til egenpleie. Men, en maske et par ganger i uken og en skikkelig fotskrubb klarer jeg å skvise inn etter leggetid av barna. Det blir mange kilometer gåing, forurenset by-luft og masse hverdagstress. Kjenner du deg igjen? Her er det viktig å presisere at også dere gutta har godt av en ansiktsmaske og pleie av hender og føtter. Bare følelsen av å få bitte litt tid alene, gjør underverker.

ZENTS CONCRETA er laget av 100% organisk sheabutter med en beskyttende dose bivoks som gir deg fukt til den tørreste hud. Den reparerer uttørrede albuer, knær, hæl og neglebånd. Like brilliant vinter som sommer, når du trenger litt ekstra hjelp til å få tilbake hudens naturlige mykhet. Den er også drøy i bruk.

 

MASQUEOLOGY MOISTURIZING FOOT MASK har konsentrerte og avanserte ingredienser som kokosolje, sheabutter og alovera. Dette vil både forbedre form og kontur på føttene og gi raske og effektive resultater. Masken vil bidra med fukt, fastere og spenstigere hud på føttene.

MASQUEOLOGY MOISTURIZING HAND MASK har de samme fantastiske kvaliteter som fotmasken, raske resultater etter bare 20 minutter! La oliven, drue, sitron, lime, eple og appelsinfrukt gjøre underverker på på tørre vinterhender, samtidig som den reduserer synligheten av av mørke flekker og fremmer mer ungdommelig hud.

 

 

MASQUEOLOGY FACE MASKS kommer i mange varianter, enten det er tørr og aldrende hud eller pigmentflekker, voksen hud med fine linjer, store porer og urenheter som er utfordringen. Her er det bare å lene seg tilbake og bare på 20 minutter vil du se en forskjell i utseende og tekstur av huden din. Maskene er rike på næringsstoffer og ingredienser som vil trenge inn i huden din og etterlate den mykere og mer strålende med en ungdommelig glød. 

 LEGOLOGY 

Beskrevet som "undertøy for ben", gir Legology "Sun-Lite" kremen en naturlig, sol-kysset glødsamtidig som den er fuktighetsgivende til huden din og jevner ut hudtonen. Lettfarget og fullpakket med reflekterende pigmenter er denne behandlingen formulert for en kontur- ogfremhevet effekt samt den er parfymert med Legology sin signature øy-inspirerte 'Capri Crush'duft - vi elsker den forfriskende hint av sitrus duft den etterlater seg. Vaskes lett av.

En banebrytende contur og 'lightening' krem som gir dyp drenering for å redusere tetthet oghevelser forårsaket av væskeretensjon, motvirker cellulitter, oppløser og minsker smerter ogtretthet samt forynger og tilfører energi fra tærne opp.

Legology Air-Lite krem bekjemper cellulitter og hevelse ved å bidra til å bryte ned fanget væske til frie fettsyrer, som deretter transporteres i blodet til der de trengs mest. Denne banebrytende formelen inneholder koffein for å øke blodsirkulasjonen og Centella Asiatica Leaf Extract for å redusere hevelser. Legology fortsetter å virke lenge etter påføring og forlater bena synlig glattereog fastere.

Legology grunnlegger og anerkjente skjønnhetsforfatter Kate Shapland's "Air-Lite Daily Lift forLegs" ble skapt for å "forynge og gi energi fra tærne opp." Denne fuktighetsgivende kremenlindrer væskeretensjon som gjør bena sliten, oppblåst og overbelastet - det avskrekker cellulitterogså. Påfør den luftige formelen etter trening eller etter en lang flytur for å berolige smerter ogtretthet umiddelbart samt forbedre din hudfarge. Vi liker spesielt den friske sitron duften, inspirert av den italienske øya Capri.

 

Nyt!

XOXO, Marthe/Beauty Advisor & MUA

Les mer →

BYGGEKLOSSER FOR VINTERHUDEN.

MyBa har den fantastiske hudpleieserien SANITAS, som jeg anbefaler på det varmeste. Vi er godt inn i februar måned og det merker vi på huden! Denne vinteren har vært både kald og vindfull, og det harde klima setter sitt preg på de aller fleste ansikt, fra nord til sør. Typiske utfordringer er tørr hud, hud som flasser, sår hud, sensitiv hud og ikke minst tørrhet på hender og føtter.

SANITAS CALLUS CREAM er en ekstra sterk behandling for å forbedre strukturen og mykne hard hud. Ved regelmessig bruk vil CALLUS CREAM formula eliminere og forhindre at huden forverres på hender, føtter, albuer og knær. Super for hele familien!

SANITAS TOPICAL C er en favoritt og et "must have" produkt. Den er en rik fuktighetskrem som nærer, leger og gjør huden myk og glatt. Høy konsentrasjon av lipophilic Vitamin C trenger effektivt inn i huden og glatter ut fine linjer og rynker og fremskynder helbredelse ved forbrenning, sprukne lepper og skrubbsår.

Nok en favoritt, SANITAS VITA-RICH SERUM får rene, aktive næringsstoffer til å trenge dypt inn i huden for å øke fuktigheten og gi deg et sunnere utseende. Essential Fatty Acids og Vitaminene A, C, D, E og K tilfører huden næring og reduserer tegn på aldring, solskader og miljøforurensing. 

La oss ikke glemme området rundt øynene. SANITAS ESSENTIAL EYE ESSENCE mykner og strammer opp huden i øyeregionen samt reduserer poser under øynene. Dette produktet er selvfølgelig ikke forbeholdt kvinner. Gutta må også bli flinkere til å pleie og beskytte den sarte huden i øyeregionen.

Enda en godbit, et beroligende, alkoholfritt serum for å roe menns hud etter barbering. SANITAS RESTORATIVE AFTER SHAVE SERUM roer raskt menns hud etter barbering. Den helbredende formelen har sink for å hindre inngrodde hår og strammer porene. Vitamin C og peptider reduserer rødhet, virker beroligende på betennelser og hjelper huden til å se mer ungdommelig ut.

SANITAS PAPAYA PINEAPPLE MASK er laget med ensymer fra næringsrik papaya og ananas for å peele døde hudceller og løse opp tette porer. Papaya Pineapple Mask vil fremskynde hudens vevfornyelse og forbedre dens farge og konsistens. Huden vil føles myk og se strålende ut.

Alle disse produktene fra SANITAS vil definitivt bidra og fungere som byggeklosser for at huden din skal igjen skinne! 

Min hud stråler i hvert fall med disse "byggeklossene" fra SANITAS!

XOXO, Marthe Beauty Advisor/MUA

Les mer →

En venn i nøden!

Har du hilst på ZENTS? Ikke det nei. La meg introdusere deg for ZENTS, en serie hudpleie som vil gjøre tørr hud om til myk og fuktig hud...eller hår om du vil.

Zents
ZENTS HYDRATING ELIXIR BODY OIL var med meg på ferie og jeg tror faktisk at den reddet både hud og hår etter intens sol og saltvann. Jeg sov med denne oljen i håret og sprayet meg inn etter hver dusj. Håret mitt er lett bølget og kjemisk behandlet, så floker er et kjempe problem etter en dag på standa. Vel, denne oljen fikset floker og ga masse fukt helt uten å gjøre det fett og tungt.

Lukter nydelig og du kan velge mellom flere dufter både menn og kvinner kan bruke. Selv er jeg litt svak for pære.

Zents Body Oil

Et utvalg body oils

Det stopper selvfølgelig ikke der. Tørre albuer, knær og neglebånd er lett match for ZENTS CONCRETA SHEA BUTTER BALM!
Denne er fantastisk på alle områder hvor huden er ekstra tørr, sprukket og hard. Jeg brukte den på føttene, og der har jeg et lite triks til deg.
Smør føtter generøst inn etter en dusj på kvelden og finn fram et par brødposer. Ta posene på beina, på med sokker...og sov med dette over natta. Voila, du har babymyke tær og hæler neste morgen!

Zents Concreta

En real universal balm!

ZENTS kommer i sjampo, badesalt, såper, forskjellige oljer, eau de toilette, dusj, body lotion etc. Rett og slett en venn i nøden med sine kvaliteter og bruksfunksjoner.
ZENTS, som blant annet er å finne på luksus hoteller rundt om i verden, er både biodynamisk og organisk. Denne serien hudpleie har stor fokus på fair trade og miljøet forøvrig. Til og med printet på de resirkulerte krukkene/flaskene er laget av soya.

Zents Body Oil

Et utvalg body oils

Zents Mandarin

Herlige ZENTS MANDARIN i mange varianter.

 

xoxo, Marthe

Beauty advisor/MUA

Les mer →

Happy Feet!

Jeg har testet Legology! Dette er en serie med pleie for føtter og ben, perfekt for alle travle kvinner i alle aldere.

Med alt fra detox saltskrubb til contouring krem, er dette luksus og pleie i ett til slitne føtter.

MyBeautyAvenue Legology
EXFO-LITE stimulating salts for legs , var himmelsk! Dette var det første jeg testet ut i denne serien og den gjorde virkelig legger og føtter, babymyke. Det luktet vidunderlig og det føltes nesten som om mine føtter hadde fått «slått» av 10 år.

MyBeautyAvenue Legology Marthe Rudstaden

Sun Lite, I'm in love! Denne må jeg alltid ha med i veska!

MyBeautyAvenue Legology Marthe Rudstaden

Balanse er en kunst, men det er jammen å lage god fotpleie også! ;)


Deretter var det rett på AIR-LIFT contouring leg cream. Denne masserte jeg inn fra tær til knær. Kremen var den fullkomne avslutning på min lille fotbehandling og jeg følte meg full av energi og lett i beina.

MyBeautyAvenue Legology Marthe Rudstaden


Det aller siste produkter jeg testet var kremen SUN LITE sheer lingerie for legs. Det var kanskje det produktet jeg var mest spent på. «Strømpebukse» på tube.
Den inneholder litt farge og skal gi en lett dekkende effekt på blåmerker, sprukne kapillærer og arr.

MyBeautyAvenue Legology Marthe Rudstaden


Yup, denne leverte! Absorberte som en drøm og ga beina akkurat den lille ekstra effekten jeg ville ha.


Det er bare å dra på seg shortsen eller favorittkjolen og vis frem leggene!

MyBeautyAvenue Legology Marthe Rudstaden

Vi har 20% rabatt på alle Legology produkter i en begrenset tidsperiode - bruk kode: Legs20


XOXO, Marthe
Beauty advisor/MUA

Les mer →

Økologisk & sommerfrisk!

Å ikke gjøre noen verdens ting, ligge rett ut med en ansiktsmaske og kur i håret er for meg skikkelig luksus og det skal jeg gjøre mye av i sommer! Faktisk skal jeg bli bedre på det hele året rundt.
En god body scrub og en pleiende kroppsolje er faktisk nok til å løfte meg et par hakk.
En liten halvtime her og der med hjemmespa gjør underverker, gjerne med en god bok eller musikk på øret. At produktene er organiske, naturlige og frie for parabener er også et poeng. Bort med tørr og gusten vinterhud uten skadelige kjemikalier og farlig miljøstoffer.
Sommerfrisk helt uten dårlig samvittighet er den beste sommerfølelsen!

I håret har jeg Yaroks "Feed you ends" som lukter like godt som det funker. Den hjelper til med floker, den er varmebeskyttende og gir "shine". En skikkelig "all arounder" og et fast innslag i mitt morgenrituale. Vegan, helt naturlig og uten alkohol, parabener, sulfater og alt annet ondskap.

Min foundationen er fra Ilia, som forøvrig også er helt økologisk. Jeg bruker Vivid Foundation " Santorini", som gir en fin dekkende matt finish. Huden føles strålende, uten å se oversminket ut. Man trenger strengt tatt ikke pudder, med mindre man har veldig fet hud.

MyBeautyAvenue
Ilia Multi stick "All of me" legger jeg ved hårfeste, på kinn, hake og lepper. Den er enkel å påføre og gir et naturlig glød til en litt trøtt småbarnsmamma. Den er alltid med i veska mi!

Mascara, også fra Ilia, heter "Asfalt jungel".  Den gir vippene både fylde og volum. Et kjempe pluss at den er helt uten kjemikaler og vil derfor være et godt alternativ til de som ønsker å unngå phenoxyethanol.

På kroppen har jeg brukt fantastiske Zents Body oil "Pear". Den kan brukes på hele kroppen, også i håret, og finnes i flere dufter. Super som massasjeolje eller i badevannet. Lukter nydelig og holder huden myk hele dagen. Den sprayes på rett etter dusj, når man fortsatt er fuktig. Da "låses" oljen inn i  huden og gir optimalt med fukt.

Marthe Rudstaden MUA MyBeautyAvenue
Legology er nokså nytt på MyBA, men kanskje noe av det beste jeg har prøvd! De har fokus på å gi føtter og legger luksusbehandling i form av nydelig fotsalt og krem som skal både være lindrende på slitne føtter og legger, samt dekke eventuelle arr og blåmerker. Lukter skjønt og gir deg følelsen av å "fly".

Håper dere finner både inspirasjon og eksepsjonelt gode produkter!

Marthe

XOXO

Beauty advisor/MUA

Les mer →