Look's like you're in . Go to US store? Yes or No

Meny
0 Kurv

Backstage at MyBeautyAvenue — skjønnhetsblogg

Lekende lett med Ilia!

ILIA BEAUTY gjør sminken lekende lett, helt uten miljøstoffer som er skadelig for deg og miljøet. Januar er nokså tung og mørk for de aller fleste, men å sprite opp denne vintermåneden med lekre farger og helt organisk make up, føles super bra! Jeg har lekt meg med gull og brunt i skjønne toner som passer alle hudnyanser. Perfekt  hverdags make up til travle folk. Start med ILIA CONCEALER etterfulgt av VIVID FOUNDATION,  som gir deg garantert et naturlig og dekkende utgangspunkt. ALL OF ME MULTISTICK gir meg glød og farge i kinn og ellers hvor du måtte ønske å definere litt ekstra. Legger high light med COSMIC DANCER STICK øverst på kinnbena og nesetipp. Forøvrig en helt fantastisk bra og enkel high lighter! Går så rett på ILIA EYELINER SWEET JANE som gir en fyldige brun farge nettopp fordi den er nokså fet i konsistensen. Den sitter godt og er god å jobbe med.

Beveger meg nå til øynene med  ILIA SHADOW STICK "AGE OF CONCENT" ASH BROWN for en nydelig kald brun nyanse. Denne blander jeg med enda en shadow stick, "IN BETWEEN DAYS" BURNT GOLD  opp mot øyebrynsbeinet. Avslutter så med ILIA MASCARA ASPHALT JUNGLE. Og voilà, der fikk januar litt mer farge!

ILIA får masse fin omtale verden over i de største motemagasinene. De har mottatt flere priser for produktene sine og er definitivt en av verdens beste organiske make up serie.

Nydelig make up i skjønne farger fra ILIA, helt organisk!

 

Ikke dumt å leke seg litt på en arbeidstegning. Både moro og lærerikt!

 

XOXO, Marthe MUA/Beauty Advisor

Les mer →

En venn i nøden!

Har du hilst på ZENTS? Ikke det nei. La meg introdusere deg for ZENTS, en serie hudpleie som vil gjøre tørr hud om til myk og fuktig hud...eller hår om du vil.

Zents
ZENTS HYDRATING ELIXIR BODY OIL var med meg på ferie og jeg tror faktisk at den reddet både hud og hår etter intens sol og saltvann. Jeg sov med denne oljen i håret og sprayet meg inn etter hver dusj. Håret mitt er lett bølget og kjemisk behandlet, så floker er et kjempe problem etter en dag på standa. Vel, denne oljen fikset floker og ga masse fukt helt uten å gjøre det fett og tungt.

Lukter nydelig og du kan velge mellom flere dufter både menn og kvinner kan bruke. Selv er jeg litt svak for pære.

Zents Body Oil

Et utvalg body oils

Det stopper selvfølgelig ikke der. Tørre albuer, knær og neglebånd er lett match for ZENTS CONCRETA SHEA BUTTER BALM!
Denne er fantastisk på alle områder hvor huden er ekstra tørr, sprukket og hard. Jeg brukte den på føttene, og der har jeg et lite triks til deg.
Smør føtter generøst inn etter en dusj på kvelden og finn fram et par brødposer. Ta posene på beina, på med sokker...og sov med dette over natta. Voila, du har babymyke tær og hæler neste morgen!

Zents Concreta

En real universal balm!

ZENTS kommer i sjampo, badesalt, såper, forskjellige oljer, eau de toilette, dusj, body lotion etc. Rett og slett en venn i nøden med sine kvaliteter og bruksfunksjoner.
ZENTS, som blant annet er å finne på luksus hoteller rundt om i verden, er både biodynamisk og organisk. Denne serien hudpleie har stor fokus på fair trade og miljøet forøvrig. Til og med printet på de resirkulerte krukkene/flaskene er laget av soya.

Zents Body Oil

Et utvalg body oils

Zents Mandarin

Herlige ZENTS MANDARIN i mange varianter.

 

xoxo, Marthe

Beauty advisor/MUA

Les mer →

Henda i været!

Sommeren er på hell og høsten lurer rett rundt hjørnet, med nye fargetrender.
Disse trendene skal selvfølgelig også på neglene våre!


Jeg har plukket ut tre favoritter, fra amerikanske NCLA, som vil garantert sprite opp  høstdagene dine. Disse tre fargene jeg har valgt er smarte i forhold til både trendene og ikke minst miljøet. NCLA er uten giftstoffer og derfor et trygt alternativ om du ønsker å være bevisst i forhold til miljøet og din egen helse.

NCLA Masqueology MyBeautyAvenue Marthe Rudstaden


Kort forklart, NCLA er en stolt "7 Free" luksus neglelakk, noe som betyr at de ikke bare er 100% fri for DBP, toluen, og formaldehyd, men også av kamfer og dyreforsøk. Fordi NCLA elsker våre pelskledde venner og giftstoffer er ikke moteriktig. Elsket av alle kjendisene og NCLA har samarbeid med blant annet Beyoncé og Miley Cyrus for å nevne noen!

NCLA Nude Volume 1 MyBeautyAvenue
Jeg går for en NCLA nudes VOLUME I, som passer til ALT! En knæsj rosa ved navn MILE HIGH GLAM, for de dagene jeg ønsker å være leken og en mørk burgunder kalt RODEO DRIVE ROYALTY, fordi den komplimenterer nettopp alle trendene i høst på en sofistikert måte. Rosa og rødt kler burgunder eksepsjonelt godt!

NCLA Nude Volume 1 MyBeautyAvenue Marthe Rudstaden MUA


Men, ikke glem å ta vare på hendene denne høsten...og vinteren. MASQUEOLOGY har en fantastisk håndmaske som gir intens fuktighet og "bleker" mørke flekker på hendene. Vi har en tendens til å glemme å stelle godt med hendene våre, som forøvrig er eksponert for kulde, sol og vind 24/7.  

Masqueology Hand Masque MyBeautyAvenue

Når neglelakken skal "av", bruker jeg NCLA TREATMENTS. Det er soya baserte servietter som fjerner lakken easy peasy (med god samvittighet), og jeg runder selvfølgelig av med håndmasken.

NCLA Off Treatment MyBeautyAvenue

Hands up for lekre negler og freshe hender!

 

xoxo, Marthe

Beauty advisor/MUA

Les mer →

Happy Feet!

Jeg har testet Legology! Dette er en serie med pleie for føtter og ben, perfekt for alle travle kvinner i alle aldere.

Med alt fra detox saltskrubb til contouring krem, er dette luksus og pleie i ett til slitne føtter.

MyBeautyAvenue Legology
EXFO-LITE stimulating salts for legs , var himmelsk! Dette var det første jeg testet ut i denne serien og den gjorde virkelig legger og føtter, babymyke. Det luktet vidunderlig og det føltes nesten som om mine føtter hadde fått «slått» av 10 år.

MyBeautyAvenue Legology Marthe Rudstaden

Sun Lite, I'm in love! Denne må jeg alltid ha med i veska!

MyBeautyAvenue Legology Marthe Rudstaden

Balanse er en kunst, men det er jammen å lage god fotpleie også! ;)


Deretter var det rett på AIR-LIFT contouring leg cream. Denne masserte jeg inn fra tær til knær. Kremen var den fullkomne avslutning på min lille fotbehandling og jeg følte meg full av energi og lett i beina.

MyBeautyAvenue Legology Marthe Rudstaden


Det aller siste produkter jeg testet var kremen SUN LITE sheer lingerie for legs. Det var kanskje det produktet jeg var mest spent på. «Strømpebukse» på tube.
Den inneholder litt farge og skal gi en lett dekkende effekt på blåmerker, sprukne kapillærer og arr.

MyBeautyAvenue Legology Marthe Rudstaden


Yup, denne leverte! Absorberte som en drøm og ga beina akkurat den lille ekstra effekten jeg ville ha.


Det er bare å dra på seg shortsen eller favorittkjolen og vis frem leggene!

MyBeautyAvenue Legology Marthe Rudstaden

Vi har 20% rabatt på alle Legology produkter i en begrenset tidsperiode - bruk kode: Legs20


XOXO, Marthe
Beauty advisor/MUA

Les mer →

Økologisk & sommerfrisk!

Å ikke gjøre noen verdens ting, ligge rett ut med en ansiktsmaske og kur i håret er for meg skikkelig luksus og det skal jeg gjøre mye av i sommer! Faktisk skal jeg bli bedre på det hele året rundt.
En god body scrub og en pleiende kroppsolje er faktisk nok til å løfte meg et par hakk.
En liten halvtime her og der med hjemmespa gjør underverker, gjerne med en god bok eller musikk på øret. At produktene er organiske, naturlige og frie for parabener er også et poeng. Bort med tørr og gusten vinterhud uten skadelige kjemikalier og farlig miljøstoffer.
Sommerfrisk helt uten dårlig samvittighet er den beste sommerfølelsen!

I håret har jeg Yaroks "Feed you ends" som lukter like godt som det funker. Den hjelper til med floker, den er varmebeskyttende og gir "shine". En skikkelig "all arounder" og et fast innslag i mitt morgenrituale. Vegan, helt naturlig og uten alkohol, parabener, sulfater og alt annet ondskap.

Min foundationen er fra Ilia, som forøvrig også er helt økologisk. Jeg bruker Vivid Foundation " Santorini", som gir en fin dekkende matt finish. Huden føles strålende, uten å se oversminket ut. Man trenger strengt tatt ikke pudder, med mindre man har veldig fet hud.

MyBeautyAvenue
Ilia Multi stick "All of me" legger jeg ved hårfeste, på kinn, hake og lepper. Den er enkel å påføre og gir et naturlig glød til en litt trøtt småbarnsmamma. Den er alltid med i veska mi!

Mascara, også fra Ilia, heter "Asfalt jungel".  Den gir vippene både fylde og volum. Et kjempe pluss at den er helt uten kjemikaler og vil derfor være et godt alternativ til de som ønsker å unngå phenoxyethanol.

På kroppen har jeg brukt fantastiske Zents Body oil "Pear". Den kan brukes på hele kroppen, også i håret, og finnes i flere dufter. Super som massasjeolje eller i badevannet. Lukter nydelig og holder huden myk hele dagen. Den sprayes på rett etter dusj, når man fortsatt er fuktig. Da "låses" oljen inn i  huden og gir optimalt med fukt.

Marthe Rudstaden MUA MyBeautyAvenue
Legology er nokså nytt på MyBA, men kanskje noe av det beste jeg har prøvd! De har fokus på å gi føtter og legger luksusbehandling i form av nydelig fotsalt og krem som skal både være lindrende på slitne føtter og legger, samt dekke eventuelle arr og blåmerker. Lukter skjønt og gir deg følelsen av å "fly".

Håper dere finner både inspirasjon og eksepsjonelt gode produkter!

Marthe

XOXO

Beauty advisor/MUA

Les mer →