Look's like you're in . Go to US store? Yes or No

Meny
0 Kurv

Om oss

Vi er veldig glade for å kunne ønske deg velkommen til vår eksklusive nettbutikk MyBeautyAvenue! Vi har funnet frem til mange skatter, og vil gjennom denne nettsiden og bloggen vår dele de aller beste med dere.

www.MyBeautyAvenue.no er en norsk nettbutikk med eksklusive hud-, hår- og kroppspleieprodukter for skandinaviske kvinner. Produktene er veldokumenterte, og de er førstevalget for Hollywoods stjerner og make up-artister.

Bakgrunn

Nina er født i Canada og har vokst opp i USA og Norge. Hun er utdannet skuespiller i Los Angeles hvor hun nå er bosatt, og pendler regelmessig til Oslo. I løpet av årene i USA har Nina fått et stort nettverk og mange verdifulle relasjoner i filmbransjen i Hollywood. Blant annet har hun, gjennom sin faste kjendisfrisør Johnny Ramirez og Anh Co Tran - RamirezTran Salon og andre stylister hun har jobbet med, fått innblikk i hvilke hud- og hårpleieprodukter de største Hollywood-kjendisene sverger til.

Nina så selv hvordan produktene gjorde underverker for hud og hår – og hun begynte etter hvert å ta med seg produkter hjem til sine norske venninner for å dele «hemmelighetene». Hun så raskt at disse produktene var for gode til å holde hemmelig for resten av Skandinavia – og med bakgrunn i ønsket om å tilby skandinaviske kvinner produkter man ellers må til utlandet for å få tak i og Ninas nettverk i L.A, ble avgjørelsen tatt om å starte nettbutikken MyBeautyAvenue.

Produktene

De eksklusive produktene er nøye utvalgt med tanke på skandinaviske trender, klima og hudtyper, og nærmest alle produktene i nettbutikken er parabenefrie. Vi vil også understreke at ingen av våre produkter er testet på dyr. Produktene du finner på MyBeautyAvenue er i stor grad hudpleieprodukter du ikke finner noe annet sted i Skandinavia. Vi har brukt mye tid på å finne frem til effektive kvalitetsprodukter som faktisk holder det de lover, slik at du skal slippe flere dårlige erfaringer og mer leting.

Autorisert Forhandler

Autorisert Forhandler Dermanor

MyBeautyAvenue er også autorisert Dermanor forhandler - da er du sikker på at vi kun fører ekte kvalitetsvarer som BLISS og bareMinerals.